Soalan Lazim (FAQ)

#1 - Apakah kesan utama hasil mengamalkan produk Femingra ini?

Tahap kesuburan anda semakin meningkat dan peluang anda untuk hamil semakin tinggi, hormon tubuh badan anda juga kembali stabil dan libido anda semakin meningkat.

#2 - Bilakah kesan-kesan tersebut mula kelihatan?

Anda akan mula melihat kesannya seawal satu minggu setelah mengamalkannya secara konsisten.

#3 - Berapa harga untuk satu kotak dan dapat tahan berapa lama?

Harga untuk satu kotak ialah RM169. Terdapat 15 sachet di dalamnya dan mampu bertahan sehingga 15 hari. Kami mungkin akan mengadakan harga promo, jadi lawati laman web ini sekerap mungkin.

#4 - Adakah ianya sesuai untuk setiap peringkat umur?

Produk Femingra ini sangat sesuai untuk setiap wanita berkahwin yang mengalami masalah kesuburan, hormon tidak stabil serta libido semakin rendah. Tetapi jika anda sedang hamil, menyusu bayi atau sedang menjalani rawatan kesihatan, sila dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu.

#5 - Adakah produk Femingra ini benar-benar selamat dan tiada kesan sampingan?

Produk Femingra ini dihasilkan 100% daripada bahan organik bermutu tinggi tanpa sebarang bahan kimia. Jadi ianya sangat selamat untuk digunakan dan tiada sebarang kesan sampingan.

#6 - Apakah bahan yang terkandung dalam produk Femingra ini?

Ia dihasilkan daripada bahan-bahan organik yang bermutu tinggi seperti buah markisa, horny goat weed, akar maca, manjakani, habbatus sauda, tribulus terrestris dan pueraria mirifica serta diperkaya dengan pine pollen (perangsang hormon) yang mampu membantu merawat setiap masalah wanita.

#7 - Adakah produk Femingra ini halal dan terbukti selamat?

Ia diyakini halal kerana diperbuat 100% dari bahan organik dan telah mendapat sijil daripada Kementerian Kesihatan Malaysia.

#8 - Adakah produk Femingra ini benar-benar berkesan?

Semenjak produk Femingra ini mula dipasarkan, ramai pengguna produk ini berpuas hati dengan keberkesanannya merawat masalah kesuburan, libido dan hormon tidak stabil. Anda boleh melihat sendiri testimoni para pengguna produk Femingra ini di sini.

#9 - Bagaimanakah cara pengambilan produk Femingra yang betul?

  1. Bancuh sepeket Femingra dengan 120ml air suam atau sejuk.
  2. Minum sekali sehari pada waktu pagi atau tengahari.
  3. Tidak digalakkan mengambil Femingra pada waktu malam.
  4. Sangat disyorkan supaya mengambil Femingra pada waktu pagi semasa perut kosong. Ini mempercepatkan proses penyerapan Femingra ke dalam tubuh.
  5. Femingra sangat membantu wanita yang mempunyai masalah cyst dan fibroid.