Pn. Hazrina, 35 – Hamil Setelah 10 Tahun Mencuba

Hi,

Saya dan suami nak ucapkan tq sangat2 sebab introduce produk Femingra ni.

Alhamdulillah dengan izinNya jua, saya telah disahkan mengandung 2 bulan. 🙂 Ya Allah, happynya tak tau cmna nak describe!

Saya dan suami kahwin awal sebab nak menimang cahaya mata tapi ternyata belum rezeki. Kami dah tunggu 10 tahun tau..

Anyway sekali lagi nak ucapkan tq dan for sure kami akan recommend produk ni kat kawan2…

 

Pn. Kamariah, 45 – Asma Berkurangan, Lebih Bertenaga

Assalam,

Alhamdulillah pakai Femingra ni tubuh saya bertambah cergas dan sakit asma saya berkurangan.

Dah boleh bernafas dengan mudah. Jadi sekarang ni saya dah start bersenam semula.

Terima kasih.

Cik Kartini, 24 – Tidak Lagi Bercuti Akibat Senggugut Teruk

Sis,

Ni baru sempat bagi testi. Saya ni jenis bila datang period memang teramat sakit. Selalu ambil cuti 2 hari masa mula2 datang. Nasib baik boss sporting 🙂

Sejak amalkan Femingra, period pain saya amat2 berkurangan. Saya dah tak ambil cuti lagi. Boss pun muka senyum je hehe 🙂

Tqvm sis perkenalkan produk ni kat saya…

Pn. Aniza, 26 – Hamil 3 Minggu

Salam tuan/puan,

Sy ada membeli produk Femingra semasa waktu percubaan 3 bulan lepas.

Just nak inform sy telah berjaya hamil 3 minggu 🙂 🙂 Alhamdulillah…

Sy dan suami ingin mengucapkan terima kasih kpd team tuan/puan dan femingra.

Walaupun harga premium tapi sgt2 berbaloi..

Tq