Puan Fuzi, 55 – Tekstur Payudara Lebih Pejal

Rasalah lain sikit maybe faktor umur, kan.

Tapi dah boleh rasa kat payudara berdenyut2 sikit2 dan nampak saiznya lebih besar dari dulu.

Teksturnya pun jauh lebih pejal dari dulu.

Kesan yang ketara kat payudara, Julia.

 

 

 

 

 

Lebih Senang Buang Air Besar, Period Datang Pada Waktu Dan Sakit Pinggang Berkurangan

Assalam, nak bagi feedback setelah consume Femingra.

Yang paling ketara ialah senang membuang air besar.

Period yang dah lewat sebulan pula tiba2 datang. Selalu period memang bermasalah (waktunya).

Sakit pinggang pun dah berkurangan.

 

 

 

 

 

Rasa Lebih Relax, Kurang Stress dan Tidur Lebih Lena

Assalam Julia,

Selepas 14 hari guna Femingra, ini testimoni akak.

Sekarang akak rasa lebih relax, kurang stress, dan tidur lebih lena.

Bangun pagi akak lebih bertenaga.

Hubungan dengan suami jadi lebih intim.

 

 

 

 

Cik Bee, 27 – Dulu senggugut teruk, sekarang cramp pun dah hilang

Hi reen,

First of all i nak ucapkan thnak you banyak2 sebab kenalkan produk ini pada i.

Macam i bagitau u dulu, time period i memang ada period pain yang teruk. After 5 days consume femingra, kebetulan datang period.

Pelik betul sebab i tak rasa sakit, cramp pun tak ada.

 

 

 

Pn. Haslinda, 43 – Dulu Miss V longgar, sekarang lebih ketat dan ummphh

Reen.. masalah akak selesai.. Miss V akak dah ketat dan padat macam malam pertama.

Cik abang kata ummphh sangat, akak pun rasa semangat bila bersama.

 

 

 

Pn. Hidayah, 38 – Suami terkejut masalah Miss V kering & kentut faraj setel

Dah nak dekat seminggu akak guna femingra ni. Memang terasa perubahannya.

Masalah akak yang kentut faraj dan miss v kering tu, Alhamdulillah dah takde.

Dulu kalau nak bersama suami rasa malu tu tak tahu nak cakap.

Sekarang akak yang bersemangat lebih. Hehe.. suami cakap – sayang buat apa sampai jadi macam ni..

Akak cakap rahsia.. memang puas hati sangat.. tq reen.

 

 

Pn. Mala, 35 – Dulu breast jatuh, sekarang nak kena beli bra baru

Akak mula ambil femingra 2 minggu lepas, Akak ikut macam yang reen ajarkan.

Dalam 3 hari ambil, payudara akak rasa berdenyut-denyut macam dipam-pam.

Suami akak pun jeling lain macam hehe. Ni nak kena beli bra baru.

 

Pn. Napisah, 62 – Dulu letih lesu, sekarang tenaga lain macam

Ya, sudah seminggu ibu amalkan. Kadang ada sesekali yang lupa makan hehe.

Alhamdulillah reen, sebelum ni ibu selalu rasa letih lesu. Bukan buat kerja berat pun. Bangun pagi kaki dan tangan sakit dan kebas.

Tapi sejak ibu amalkan produk femingra ni, ibu rasa tenaga lain macam.

Umur 62 tahun turun naik tangga tiada masalah lagi.

 

Pn. Sharmila, 41 – Dulu tiada nafsu, sekarang pantang dicuit

Sejak akak amalkan femingra tu, 360 darjah kehidupan akak berubah.

Tak sangka masalah akak yang tiada keinginan bersama suami setel.

Dulu kalau masuk bilik terus tider je, memang nafsu tu takde langsung.

Sekarang pantang kena cuit, habislah..

Pn. Noraini, 47 – Tidur Lena Dan Lebih Tenang

Assalamualaikum,

Setelah mencuba sekotak Femingra, saya dapati tubuh badan saya semakin cergas dan yang paling penting saya dapat tidur dengan nyenyak tidak seperti sebelum ni.

Sebelum ni saya selalu stress dengan kerja. Sekarang saya lebih tenang untuk selesaikan satu persatu kerja dan saya lebih bersemangat untuk ke tempat kerja.

Saya amat syorkan kepada semua wanita untuk mencuba produk ini. Hubungan saya dengan suami juga bertambah erat 🙂

Sekian ulasan saya. Terima kasih.