Bagaimana Order?

01Login atau Daftar Akaun
Dengan login atau daftar akaun, proses order akan menjadi lebih pantas.

02Pilih Produk
Klik butang ‘ADD TO CART’ pada produk yang disukai. Anda akan dibawa ke laman CART.

03Sahkan Kuantiti
Pastikan kuantiti dan produk yang berada di laman CART adalah betul. Anda boleh mengubah kuantiti yang dikehendaki dengan klik pada butang ‘+’ atau ‘-‘, dan kemudian klik pada butang ‘UPDATE CART’.

04Checkout
Klik pada butang ‘PROCEED TO CHECKOUT’ untuk meneruskan proses tempahan/order.

05Butiran Pengebilan
Isikan butiran dengan lengkap. Jika alamat penghantaran berbeza, klik pada kotak ‘Ship to a different address’ dan isikan butiran yang diminta.

06Butiran Order
Sila periksa dan pastikan butiran order adalah betul. Jika anda mahu buat perubahan, klik link ‘CART’ atau butang ‘BACK’ pada browser. Ulangi langkah 03.

07Kaedah Pembayaran
Kami menerima kad kredit, kad debit dan online banking melalui SenangPay. Anda juga boleh memilih untuk melakukan Bank-in melalui CDM atau ATM Transfer.

08Hantar Order
Klik pada butang ‘PLACE ORDER’ untuk melengkapkan proses tempahan/order. Setelah itu, sila lakukan pembayaran di laman SenangPay atau ikuti arahan pembayaran CDM/ATM Transfer seperti yang tertera. Anda juga akan menerima email salinan order/tempahan dari pihak kami.

09Pemprosesan Order Anda
kami akan memproses order anda dalam 1 hari bekerja. Tracking number akan dihantar melalui email setelah pembayaran disahkan. Info penghantaran.

10Penghantaran & Penerimaan Item
Rakan logistik kami iaitu Poslaju Malaysia akan membuat penghantaran ke muka pintu rumah atau pejabat anda.

Nota: Sila periksa inbox email anda setelah selesai proses order. Juga semak di bahagian Junk/Spam jika tidak menerima sebarang email dari pihak kami. Sebarang masalah berkaitan order, sila hubungi pegawai khidmat pelanggan kami di +6012-326 3304 atau info@maxwellhealth.com.my.

Kami sangat menghargai pembelian anda 🙂