Maksimakan Peratusan Kehamilan Dengan Femingra™

3 Manfaat Utama: Kesuburan, Keseimbangan Hormon, Mengerat Hubungan Suami-Isteri

Femingra™ diformulasi khas dari 7 bahan organik utama berkepekatan tinggi serta diperkaya dengan teknologi MPPT (Micro Pine Pollen Technology).

Bahan-bahan yang 100% dari sumber semulajadi dan organik ini telah terbukti membantu meningkatkan tahap kesuburan wanita. Ia diperkayakan dengan agen perangsang hormon terbaik iaitu Debunga Pain (Pine Pollen). Femingra™ bertindak balas pantas dan selamat digunakan bagi wanita pelbagai peringkat usia.

Kesimpulannya, ini adalah PAKEJ LENGKAP bagi wanita moden yang ingin menjaga kesempurnaan dalaman tubuh.

Kami menerima:

RM150

PROMO! Harga asal RM169

Item dijangka sampai pada 29.04.2018 jika anda order sekarang. Penghantaran pantas dan selamat dengan Poslaju Malaysia.

Kaya dengan pelbagai nutrisi, mineral dan kandungan vitamin termasuk anti-oksidan

Melancarkan sistem pencernaan dan membantu meningkatkan peredaran darah

Makanan tambahan unggul untuk anti-penuaan, keseimbangan hormon & meningkatkan kesuburan

Mengetatkan tisu dalaman wanita serta mengelakkan pendarahan rahim, keputihan dan lendiran abnormal

Membantu mengawal pendarahan dan intensiti kitaran bulanan serta mengatasi masalah penghadaman

Meningkatkan stamina dan daya tahan semulajadi, mengurangkan stres serta mengawal insomnia

Melegakan gejala menopaus, melembapkan kulit serta menggalakkan penghasilan kolagen semulajadi tubuh

Rahsia Sebenar Kesempurnaan Wanita

Ciri-ciri & Manfaat Femingra™

Hanya bancuh 1 sachet bersama air suam/sejuk sekali sehari

Dengan Micro Pine Pollen Technology (MPPT), kandungan bertindak pantas menyerap ke dalam tubuh

Pakej LENGKAP yang dirumus khas untuk meningkatkan peratusan kehamilan

Kesan penggunaan seawal 7 hari sahaja

Diperbuat dari bahan berkualiti tinggi dengan kepekatan maksima untuk menjamin kesan pantas dan berpanjangan

Tidak perlu lagi rawatan atau pembedahan mahal

Hamil Secara Semulajadi TANPA Sebarang Rawatan Mahal

Masalah sukar hamil merupakan antara masalah terbesar yang dihadapi hampir setiap wanita pada hari ini. Impian untuk menimang cahaya mata menjadi semakin sukar dan rumit kerana masalah tahap kesuburan yang semakin merosot.

Mengikut statistik Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB) pada tahun 2010 hingga 2015, kadar kesuburan pasangan di Malaysia makin merosot hingga kadar 1.97 kanak-kanak untuk setiap isi rumah. Kadar ini dijangka terus merosot kepada 1.90 pada tahun 2020 sehingga 1.72 pada tahun 2050 nanti.

Masalah kesuburan ini telah menjadi satu ancaman kepada negara. Ini kerana secara amnya, 1 daripada 10 pasangan yang berkahwin di Malaysia ini mempunyai masalah kesuburan. Jumlah ini semakin meningkat setiap hari terutamanya bagi negara membangun.

Carta Masalah Kesuburan Wanita

Sumber: Persatuan Bangsa-Bangsa Bersatu

Menariknya, seperti yang ditunjukkan dalam carta pie, masalah kesihatan hanya menyumbang 7% sahaja dari jumlah keseluruhan masalah kesuburan. Ini bermakna jika anda benar-benar serius untuk hamil, peratusan kejayaan adalah sangat tinggi.

Dewasa ini banyak rawatan kesuburan yang ditawarkan oleh pakar-pakar perubatan dan banyak ubatan-ubatan yang mampu membantu memulihkan kesuburan wanita tetapi ia memakan banyak masa dan anda perlu membelanjakan banyak wang untuk merealisasikannya.

Dengan Femingra™ ianya bukanlah lagi satu masalah kerana anda kini mampu untuk merawat masalah kesuburan anda dan mampu hamil secara semulajadi dengan lebih berkesan tanpa sebarang rawatan klinikal serta ubat-ubatan mahal.

Pine Pollen: Rahsia Keberkesanan Femingra™

Pine Pollen atau dikenali juga sebagai Debunga Pain mengandungi pelbagai jenis vitamin dan mineral yang terkandung di dalamnya, seperti Vitamin A B-Karotena, B1, B2, B3, B6, Asid Folik, Vitamin D, dan E. Ia juga mengandungi pelbagai mineral termasuk Kalsium, Tembaga, Besi, Mangan, Magnesium, Molybdenum, Fosforus, Potasium, Selenium, Silicon, Sodium, dan Zink.

Debunga Pain juga mengandungi lebih daripada dua puluh asid amino dan kesemua lapan jenis asid amino yang penting dalam tubuh manusia. Ini bermaksud Debunga Pain mengandungi protein lengkap!

Tidak hairanlah mengapa ia menjadi trend terkini dalam superfood kerana manfaatnya terlalu banyak seperti anti penuaan, pemulihan keinginan seksual, menyeimbangkan hormon, mengembalikan stamina dan kecergasan serta mencegah penyakit.

Debunga Pain yang digunakan sebagai bahan aktif untuk produk Femingra™ diekstrak dari tumbuhan Pain berkualiti tinggi dan kemudiannya disebatikan dengan bahan organik lain dengan menggunakan Micro Pine Pollen Technology di fasiliti canggih kami.

Puan Fuzi, 55 – Tekstur Payudara Lebih Pejal

Rasalah lain sikit maybe faktor umur, kan.

Tapi dah boleh rasa kat payudara berdenyut2 sikit2 dan nampak saiznya lebih besar dari dulu.

Teksturnya pun jauh lebih pejal dari dulu.

Kesan yang ketara kat payudara, Julia.



 

 

 

 

 
17/01/2018/by maxwelladmin

Lebih Senang Buang Air Besar, Period Datang Pada Waktu Dan Sakit Pinggang Berkurangan

Assalam, nak bagi feedback setelah consume Femingra.

Yang paling ketara ialah senang membuang air besar.

Period yang dah lewat sebulan pula tiba2 datang. Selalu period memang bermasalah (waktunya).

Sakit pinggang pun dah berkurangan.



 

 

 

 

 
17/01/2018/by maxwelladmin

Rasa Lebih Relax, Kurang Stress dan Tidur Lebih Lena

Assalam Julia,

Selepas 14 hari guna Femingra, ini testimoni akak.

Sekarang akak rasa lebih relax, kurang stress, dan tidur lebih lena.

Bangun pagi akak lebih bertenaga.

Hubungan dengan suami jadi lebih intim.



 

 

 

 
16/01/2018/by maxwelladmin

Cik Bee, 27 – Dulu senggugut teruk, sekarang cramp pun dah hilang

Hi reen,

First of all i nak ucapkan thnak you banyak2 sebab kenalkan produk ini pada i.

Macam i bagitau u dulu, time period i memang ada period pain yang teruk. After 5 days consume femingra, kebetulan datang period.

Pelik betul sebab i tak rasa sakit, cramp pun tak ada.



 

 

 
16/01/2018/by maxwelladmin

Pn. Haslinda, 43 – Dulu Miss V longgar, sekarang lebih ketat dan ummphh

Reen.. masalah akak selesai.. Miss V akak dah ketat dan padat macam malam pertama.

Cik abang kata ummphh sangat, akak pun rasa semangat bila bersama.



 

 

 
16/01/2018/by maxwelladmin

Dapatkan Femingra™ Hari Ini!

Cara Penggunaan

  • Bancuh

    Bancuh sepeket Femingra bersama 120ml air sejuk/suam.

  • Minum

    Minum sehari sekali sebelum makan pada waktu pagi atau tengahari. Tidak digalakkan minum pada waktu malam.

  • Amalkan

    Gunakan secara konsisten sekurang-kurangnya sebulan. Kesan penggunaan dapat dilihat dalam masa 7 hari.

Pilih Pakej Promosi:

  • Femingra™ x 1 Kotak – Percuma Poslaju

    RM169.00 RM150.00 -11%
  • Femingra™ x 2 Kotak – Percuma Poslaju

    RM338.00 RM290.00 -14%
  • Femingra™ x 3 Kotak – Percuma Poslaju

    RM507.00 RM400.00 -21%

Kami menerima:

Penghantaran oleh:

Perlu Nasihat Pakar?

Dapatkan khidmat nasihat percuma dari konsultan kami.

+6012-326 3304 (Klik untuk Whatsapp)

Waktu Perniagaan: 9am – 9pm setiap hari


Borang Online

Tahu tak hormon kacau bilau punca berat badan sukar turun ? 🤔

Tak cukup tidur atau tidur lewat akan menyebabkan perubahan hormon dalam badan. Perubahan hormon akan membuatkan anda merasa sentiasa lapar dan lambat rasa kenyang. Inilah yang membuatkan anda sentiasa ada rasa hendak mengunyah setiap masa. Selain dari itu, apabila anda tidur lewat, kebarangkalian untuk anda mendapatkan snek malam (supper) adalah tinggi.

Selain itu, jika tiroid tak menghasilkan hormon tiroid yang cukup, anda akan berasa letih, lemah dan bertambah berat badan. Tanpa hormon tiroid yang cukup, metabolisme anda menjadi lambat dan inilah yang membuatkan berat badan meningkat.

Jom PM 🙂 Dayah akan bantu korang <3

Klik untuk whatsapp: wasap.my/60109647533/MasalahBerat
... See MoreSee Less

View on Facebook

Selamat malam semua. Admin kongsikan tips untuk bagaimana untuk amalkan cara hidup sihat. Ada apa2 soalan atau masalah boleh pm dekat bawah ye. 😍😍 ... See MoreSee Less

View on Facebook

[ FEMINGRA PERCUMA ]
HADIAH WANG TUNAI SEHINGGA RM1500 UNTUK YANG BERJAYA!

Percuma untuk 100 orang pertama.
Hadiah wang tunai sehingga RM1500 tanpa had.

ADAKAH ANDA MENGALAMI ANTARA MASALAH DI BAWAH? HUBUNGI KAMI DI :
wasap.my/60123263304/FreeFemingra
wasap.my/60123263304/FreeFemingra
wasap.my/60123263304/FreeFemingra

Kebanyakkan wanita menganggap masalah-masalah mereka kurang serius, Namun kita harus akui, dengan dikurniakan tubuh yang boleh menghasilkan zuriat, begitu juga besar tangggungjawab dan cabaran menjaga kesihatan tubuh wanita.

Tekanan kehidupan di zaman wanita sedang melonjak naik ini menyebabkan beberapa perkara sering kita terlepas pandang. Berdepan dengan kehidupan berkarier dan rumahtangga, penampilan dan kesihatan diri amat penting bagi kaum wanita. Kami ada solusinya.

KELEBIHAN SECAWAN FEMINGRA SETIAP PAGI :

Ini kandungan dan kelebihannya 8 bahan organik yang terkandung di dalam sekotak Femingra untuk memelihara kesihatan wanita atau memulihkan masalah wanita jika ada. Alhamdulillah setakat ini, kesan selepas seminggu dapat dirasai.

1. Pine Pollen
+ Mengandungi 8 jenis asid amino penting
+ Trend terkini dalam Superfood
+ Agen anti penuaan
+ Pemulihan keinginan seksual
+ Menyeimbangkan hormon
+ Mengembalikan stamina & kecergasan
+ Mencegah penyakit

2. Buah Markisa
+ Kaya dengan nutrisi, mineral dan vitamin
+ Tinggi kandungan antioksida
+ Membantu meningkatkan peredaran darah
+ Melancarkan pencernaan
+ Merangsang sistem imun tubuh
+ Memperkuatkan tulang

3. Horny Goat Weed (Epimedium)
+ Merangsang libido & daya seksual wanita
+ Menggalakkan aliran darah
+ Membantu mengimbangi hormon semasa PMS atau menopause
+ Mengandungi icariin yang membantu mengurangkan gejala menopause

4. Akar Maca
+ Afrodisiak yang hebat
+ Mengimbangi hormon seks
+ Meningkatkan keinginan seksual
+ Melaraskan gejala menopause seperti panas badan, gangguan tidur, berpeluh ketika malam, dan kemurungan
+ Perangsang kesuburan wanita

5. Manjakani
+ Mengetatkan tisu dalaman wanita
+ Menegangkan kulit
+ Terbaik untuk faraj atau prolaps rahim, gejala pendarahan rahim tidak normal, masalah keputihan dan lendiran tidak normal di dalam faraj
+ Menghapuskan bau di kawasan kemaluan
+ Membantu menegangkan payudara 6. Habbatus Sauda
+ Membantu mengawal pendarahan haid
+ Mengawal intensiti kitaran bulanan
+ Mengurangkan masalah penghadaman
+ Pelembap yang baik untuk kulit & rambut
+ Mempunyai ciri-ciri anti-radang
+ Sangat tinggi antioksidan

7. Tribulus Terrestris
+ Meningkatkan prestasi seksual dan sensitiviti wanita
+ Mengurangkan gejala menopause seperti panas badan, kemurungan dan ketidakstabilan emosi
+ Mengawal insomnia, tekanan darah tinggi, cepat marah, dan kehilangan minat seksual

8. Pueraria Mirifica
+ Melegakan gejala menopause
+ Merangsang nafsu seks
+ Meningkatkan kelembapan faraj
+ Meningkatkan saiz payudara
+ Menggalakkan penghasilan kolagen
+ Memberi kesan awet muda

LIHAT MEREKA YANG TELAH MENCUBA : www.facebook.com/pg/maxwellhealthmy/photos/?tab=album&album_id=133179830679153

----

Info Lanjut :
maxwellhealth.com.my/

Belian Terus (Credit card diterima):
maxwellhealth.com.my/product-category/femingra/

#femingra
#maxwellhealth
#masalahkesuburan
#masalahhormon
#masalahkehamilan
#masalahkeintiman

#nakhamil
#naksubur
#sukarhamil
#atasisenggugut
#atasikeputihan
#hormonseimbang
#pulihnafsuwanita
#tipsfemingra
#hamilmudah
#pinepollen
#rahsiahamil
#ikhtiarhamil
#nakbaby
#suburseimbangintim
... See MoreSee Less

View on Facebook

Menjadi trend zaman sekarang ramai sudah mula menitikberat tentang penjagaan kesihatan fizikal mahupun mental. Penjagaan kesihatan menjadikan kita lebih sihat dan ceria untuk meneruskan aktiviti seharian.

Next post kita share cara untuk jaga kesihatan walaupun sibuk dengan kerjaya atau kerja masing-masing.😁😍
... See MoreSee Less

View on Facebook

Haid yang tidak teratur mungkin adalah tanda-tanda anda mempunyai masalah perubatan yang tidak anda sedari seperti Polycystic Ovarian Syndrome (PCOS), masalah kelenjar tiroid, kencing manis yang tidak terkawal , ketumbuhan yang merembeskan hormon prolaktin Pemeriksaan doktor akan dibuat untuk memastikan anda tidak mengalami mana-mana masalah kesihatan.

Berat badan berlebihan ataupun obesiti boleh menyebabkan ketidakseimbangan hormon estrogen di dalam badan wanita seterusnya menyebabkan gangguan kepada kitaran haid.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Langgan Newsletter

Dapatkan berita, tips & promo terkini dari kami terus ke inbox anda 🙂